top of page

Hem / Inomhus / ​SMART

SMART

Smart fläkt med snygg design för förbättrad komfort i badrum, duschrum, kök.


Funktioner
Intelligent elektronik och integrerade funktioner för det idealiska mikroklimatet. Hög luftkapacitet upp till 133 m³ / h och tyst drift på grund av en specialkonstruerad motor och aerodynamisk profilerad impeller.

 

Högeffektiv DC-motor med låg energiförbrukning av max. 3,8 W och tillförlitlig non-stop drift som är dimensionerad för över 50 000 timmar. Nätaggregat med en strömförsörjning i Intervall från 100 till 240 V, 50–60 Hz ger en avbrottsfri Drift i elnät med mångsidiga strömförsörjnings standarder.

Fläkten har automatisk avstängningsfunktion i händelse av Motorhaveri.


Låg ljudnivå på grund av specialdesignad fixering av motor och fläkthjul på en vibrationsabsorberande axel.Den inbyggda glidomkopplaren gör det enkelt att koppla ur fläkten från elnätet för säker hantering.Ultratunnt hölje med 28 mm tjocklek.

 

Mångsidig montering - vertikal eller horisontell installation.Funktionsinställning och fläktstyrning via en fjärrkontroll.Utbytbar anslutningsdel för anslutning till Ø100 eller 125 Mm luftkanaler.Lätt avtagbar motor och fläkthjulsblock kräver inga verktyg vilket ger en enkel service

bottom of page